İstanbul'un her iki yakasında ikinci el klima alım satım yapan Trend Soğutma olarak sektörde edindiğimiz onlarca yıllık tecrübemiz ve müşterilerimizin taleplerine odaklanma özelliğimiz ile hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Amacımız ihtiyacınızı karşılayacak klimaların alım ve satım işlemini güven, kalite ve profesyonellik çerçevesinde gerçekleştirmektedir. Bu amaç doğrultusunda gerek ikinci el klima alım gerekse ikinci el klima satış işlemlerinde tüm kontrolleri yapılmış, yüksek performanslarla çalışan ve uygun fiyatlı klimalarımızla hizmetlerimizi sürdürmeye devam ediyoruz. Trend Soğutma; ikinci el klima alım satımı öncesi tüm klimalarını uzman ve işinde deneyimli klima servisi ustaları ile kontrollerini yapmakta, mevcut performansını iyileştirecek onarım ve bakım destekleri ile sizlere en iyi ve en etkili klimalarını sunmaktadır. Kaliteli ve güvenli ikinci el klima alım satım işlemi yapmak isteyen müşterilerimiz için Trend Soğutma en doğru adrestir.

Bizler yenilikçi, gelişmeye ve büyümeye odaklanmış sektöründe öncü konumundaki klima servisi olarak müşterilerimizin %100 memnuniyetini hedefleyerek işlemlerimizi gerçekleştiriyoruz. Trend Soğutma her zaman siz değerli müşterilerimizin istek ve ihtiyaçlarına yönelik desteği en hızlı ve en etkili şeklide vermektedir. Doğru klimayı, doğru fiyatla ve en güvenli şekilde almak ya da satmak isterseniz Trend Soğutma ile emin ellerdesiniz.  Bünyemizdeki uzman ekiplerimiz, profesyonel hizmet anlayışımız ve özenli işçiliğimiz ile sizler ve klimalarımız güvende. İşimizin arkasında durarak ve tüm hizmetlerimizde adımızdan söz ettirerek farkımızı sizlere gösteriyoruz.

İstanbul merkezli hizmet veren Trend Soğutma sahip olduğu geniş servis ağı ve hızlı hizmet özelliği ile istek ve ihtiyaçlarınız en kısa sürede giderecektir. Bizlerden talep ettiğiniz tüm hizmetleri en yüksek kalite ile sonlandırana kadar çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yenilemek istediğiniz ya da elden çıkarmayı düşündüğünüz tüm klimalarınızı doğru ölçüm ve analizlerle değerinde sizlerden alıyoruz. Bunun yanı sıra sizlerin ihtiyacına yönelik birçok klimayı da sunuyoruz. Siz de klimalarınızda alım satım, bakım ve servis desteği almak isterseniz hemen Trend Soğutma ile iletişime geçiniz.